Iedereen wordt beter met een coach. Samen borgen we dat er stappen worden gezet richting de gewenste verandering.

Aanpak
We hebben een serie gesprekken, meestal 6 gesprekken binnen 3 maanden.  Een gesprek duurt meestal 60 minuten, ik plan 90 minuten zodat we ruimte hebben. We ontmoeten elkaar op openbare locaties waar we beide makkelijk kunnen komen en weten dat je er in alle rust kunt spreken. Ik heb een aantal favoriete restaurants voor dit doel.

Het is goed mogelijk dat we een aantal keer wandelen om ook letterlijk te bewegen. Uiteraard in overleg en afhankelijk van wat er te doen is. Ik daag je uit, wijs je op hulp bronnen, kennis & kunde in jezelf of bij anderen, ben de stok achter de deur en help je om in beweging te komen en te blijven.

Resultaat
Je hebt concrete stappen gezet richting je doel. Je hebt scherp wat je valkuil kan zijn en hoe je daar over heen springt of langs danst. Wat je kracht is en hoe je die ook inzet voor je coach vraag.

Garantie
Mocht je niet tevreden zijn over de voortgang dan zijn mijn uren voor extra gesprekken om het afgesproken doel te behalen gratis. Uiteraard ga ik er dan vanuit dat het niet heeft gelegen aan je eigen inzet.