Het is mijn wens om je te inspireren tot bewuste persoonlijke ontwikkeling. En om deze ontwikkeling makkelijk en bereikbaar te maken.

Mijn wens werd de afgelopen jaren steeds zichtbaarder. Gedreven door een grote nieuwsgierigheid naar dit leven ben ik de afgelopen tien jaar nog intensiever dan daarvoor bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Een paar jaar wisselden lange reizen naar verre oorden zich af met adviesopdrachten in Nederland. Onderweg volgde ik onder andere intensieve meditatie retraites. Ik onderzocht op veel manieren wie ik ben, wie wij zijn en wat het is om te leven. Wat werkt? En waarom? Wat werkt niet en hoe werkt het dan wel? Een boeiende en leerzame tijd. Maar wat doe je met al die inzichten en ervaring?

Tijdens een van mijn reizen ontmoette ik, in Tibet, Marjolein waarmee ik in Nederland neerstreek. Ik volgde een coach opleiding en zette in Amsterdam een coach-praktijk op. In 2008 werd onze zoon Tom geboren.  De coach opleiding en de praktijkervaring gaven mij de gereedschappen om ervaring, inzicht en kennis effectief over te dragen. Een belangrijke stap in het neerzetten van mijn droom.

Een coach praktijk in centrum Amsterdam is niet voor iedereen zo bereikbaar. Daarom maak ik nu een stap naar een grotere bereikbaarheid. walterhottinga.nl is daar een uitwerking van.

Wens

Jouw dromen en wensen maken je uniek. Geen mens op deze wereld is het zelfde en daarmee is er naar mijn mening ook geen vaststaand recept voor leven en werken.

Wel profiteren we allemaal van het loslaten van persoonlijke blokkades. Jezelf bevrijden van zich herhalende, frustrerende en energie vretende patronen. Je zelf blijven ontwikkelen.

Ontwikkelen is voor mij geen doel maar een houding die je leven meer kleur en diepgang geeft. Ontspannen, aansprekende resultaten bereiken omdat je vanuit je kracht leeft en werkt.

Ontwikkelen is niet altijd makkelijk en kan zelfs eenzaam en hard werken zijn. Ik wil je inspireren en ondersteunen om in ontwikkeling te blijven.