9 December 2017

That Impact Guy

Welkom!

Ik ben Walter Hottinga. Geboren in 1972 heb ik inmiddels mijn eerste  kilometers in deze wereld gemaakt. Ik ben nieuwsgierig, analytisch en sensitief, hou van uitdagingen, (lange) reizen en mediteren Ik ben de trotse vader van 3 kinderen en woon samen met Marjolein in Amsterdam.

De afgelopen 25 jaar heb ik in verschillende rollen en vormen doelgerichte en leukere organisaties gebouwd, de betrokken mensen (en mezelf) laten groeien en de harde en zachte resultaten behaald. Met een knipoog ben ik “that impact guy”.  Ik wil voelen dat we iets gaafs doen voor ons zelf en de wereld om ons heen. Onze energie en tijd besteden aan zaken die “er toe doen”. Een betere wereld maak je zelf, elke dag opnieuw. 

 

Meer over mijn professionele achtergrond? Check Linkedin (voel je welkom om te connecten).

Ik hoor graag waar jij je ziel en zaligheid in stort en waar het wellicht aan schort. Stuur me een berichtje:

Feel free to contact me, impact we create together.

Walter Hottinga COACHES is a network organisation. Nimble by nature we quickly scale the experts that will help you best.

Walter Hottinga, “that impact guy”.

Need a quick response? Whatsapp/Txt/Call me! Mobile by nature.

         +31628433866

              walter@walterhottinga.nl