Ik help je jouw vraag/idee/doel uit te diepen. Je krijgt een duidelijk beeld met prioriteiten en een concrete eerste stap. 

Aanpak

We hebben in onze kennismaking de omvang van je vraag/idee/doel verkend. In overleg met jou heb ik eventueel een gratis voorstel gedaan. We gaan nu de diepte in en onderzoeken wat je beweegt en wat je stopt.

  • Bij persoonlijke coaching bepalen we in dit gesprek het definitieve doel. We onderzoeken of we de hele vraag scherp hebben en kijken wat volgens ons haalbaar is. Meestal spreek ik 6 gesprekken binnen 3 maanden af.  Eventueel te verlengen met een vervolg vraag.
  • Bij bedrijfs of organisatie coaching stuur ik je, na het accepteren van het voorstel, huiswerk. Met dit huiswerk komen we in deze verdieping sneller tot een scherper beeld. Ik heb altijd een gesprek met jou als opdrachtgever. Waar gewenst spreek ik met een aantal key stakeholders.

Resultaat

Een duidelijk beeld met prioriteiten en een concrete eerste stap. We weten of er voldoende draagvlak is voor de vervolg stappen. We scherpen eventueel het voorstel aan. Je weet waar je aan toe bent en hebt een eerste stap in handen.

Garantie

Na dit eerste gesprek kun je zonder verdere kosten stoppen ook als het voorstel een langer traject voorziet. Je bent een vrij mens om te kijken wat jou het beste helpt.